HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

maj 032014
 
Dato: 1. maj 2014 Art: Sild (Mange) CM: op til ca. 30 cm. Vægt: ? Agn: sildeforfang Område: VirksundTorsdag d. 1. maj ringede Hans’s morbror Kristian og spurgte om vi ville med ud og fange sild. Ikke lang tid efter gik turen til hotspottet nord for Virksunddæmningen. Der var mange mennesker, der stod hele vejen rundt om hagen….dvs. at fiskerikontrollen kunne have fået sig en god dag, hvis de var kommet, da langt hovedparten stod inden for 500 meter zonen fra dæmningen….man skal faktisk et stykke op ad kysten nord på ifht. hagen, før man er fri af fredningszonen. Nå men tilbage til fiskeriet. Det gik forrygende. Der gik ikke lang tid før der var bid på Kristians stang, hvor efter Hans fik lov til hive sildene på land. Sådan gik det slag i slag med at Hans skiftevis fiskede med Kristians og min stang efter at vi havde kastet ud. Nogle gange var der sild på inden Hans nåede at få stangen 🙂 …og ofte var der 2 eller flere sild på ad gangen. Det tog ikke mange timer, før vi havde langt flere sild end vi selv skulle bruge, men der var folk der hjemme, som der var blev lovet nogle……gratis selvfølgelig, da vi som lystfiskere jo ikke må gå og sælge fisk.
En herlig tur med en søn, der absolut vil med på sildefiskeri en anden go gang 🙂

Mvh.

Michael L.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.