HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

maj 252014
 

Den 25. maj afholdtes Lystfiskeriets dag rundt om i det ganske land. Således også på Mors med Morsø Lystfiskerforenings traditionsrige åbne hornfiskekonkurrence. Omkring 30 deltagere havde valgt at tilbringe søndagen ved fjorden i håbet om at fange den tungeste hornfisk. Vejret var nogenlunde med lystfiskerne, men det kunne selvfølgelig have været bedre. Lav vandstand og ålegræs er ikke en god kombination.

Spændingen var, som altid, stor da klokken nærmede sig 15 og indvejningen var i sigte. Deltagerne havde gennem dagen skiftet plads flere gange, da hornfiskene ikke lige var til at få i hugget. Så hvor mange kom der mon på vægten.?

Hornfiskene havde været svære at finde og få på krogen for de fleste. Dette afspejlede sig klart i dagens endelig resultat. Kun sølle fem hornfisk blev noteret på listen. De var også noget mindre end tidligere år og det var ikke mange gram, der adskilte de tre største.

  1. præmie med hornfisk på 370 g og 68 cm – Hans Jørgen Nørgaard
  2. præmie med hornfisk på 365 g og 67,50 cm – Casper Damsgaard
  3. præmie med hornfisk på 355 g og 67 cm – Jens Villesen

Tredje præmien blev i øvrigt vundet af 11 årige Jens Villesen, der for kun en uges tid siden fangede sin allerførste hornfisk. En anden junior Tobias Zacho havde også fisk med til indvejningen og den rakte til en femte plads. Der var dog også ekstra præmier til alle juniorer i form af fiskesæt, grejbox, spinnere, flåd og caps.

Som sædvanlig en skøn dag i lystfiskeriets tegn selv om fangsterne er set bedre.

Susanne Worm

Morsø Lystfiskerforening

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.