HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

jun 152014
 

Da jeg kom hjem fra arbejde af, blev vi enig om, at der skulle prøves at fange nogle makreller på flue.  Bilen blev hurtig pakket og af sted til Vesterhavet.

Efter kort tids fiskeri med spindestang var der bud efter en makrel, efter den blev det skiftet til fluestang. Det gik ikke lang tid, før den første stime makreller kom ind. Ud med fluen, og så to sek. efter var den første makrel på flue. Der kom stimer af makreller ind hele tiden for at jagter brislinger, vi har aldrig set noget lignende.

Efter solnedgang, var det tid til at prøve spindestang efter havbars. Efter kort tids fiskeri var der bud efter de første sej. De største var på omkring de 35 cm.  Pludselig var der voldsom aktivitet lidt længer ude med måge sjov og vandet kogte nærmest af små fisk, som blev jagtet. Efter et par min. viste det sig, at det var havbars, der var kommet ind. Susanne var den første, der fik en på 42 cm.  Så var det min tur til at få flex på spindestang og efter lidt trækken frem og tilbage kom den i land. Det viste sig at være en havbars på 52 cm og 1.7 kg.  En dejlig aften tur til Vesterhavet som bliv til 30 makreller, et par horfisk, 6 sej og ikke mindst 8 havbars til os.

God sommer til jer fra Hans Jørgen og Susanne

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.