HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

aug 072014
 
Dato: 28. juli 2014 Art: Laks og Rødding CM: op til 76cm Vægt: op til 4,1kg Agn: trolling Område: Vättern SverigePå årets sommertur til Sverige havde vi tænkt os at udvide størrelsen af fiskevandet fra ørredsøerne i Hökensås, som vi besøger næsten hver gang vi er i Sverige, til selve Vättern – én af de store svenske søer. Den kan byde på mange slags fisk: ørred, rødding, laks, gedder, sandart og meget mere, herunder vist nok også en speciel ferskvandstorsk der kun findes her.
Vi ville også se om vi kunne få fat på én eller flere af søens store fisk. Derfor havde vi booket en dag med en lokal fiskegiude incl. trollingbåd (Ove Johansson – www.charterfiske.se), så vi kunne komme på dybt og køligere vand. Så den 28/7, om morgenen, stævnede vi ud fra Karlsborg til det der skulle vise sig at blive en meget varm dag. Over middag trak det dog op til tordenvejr, så vi var nød til at afbryde turen efter ca. 5 timers fiskeri.
Men inden vi måtte søge ly for lyn og torden havde vi haft 10 fisk på krogen, heraf 8 der kom i båden og 3 der kom med hjem – 2 laks og 1 rødding.
Dagens to største blev taget ombord af Jens, som derved landede sine første laks. Den første på 76 cm og 4,1 kg og den anden på 71 cm og 3,4 kg. Faderens største fangst blev en rødding på 60 cm og 2,2 kg.

Mvh. Jens og Niels Jørgen Villesen

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.