HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

okt 192014
 

Klubmesterskab 19. oktober 2014

Hele 15 medlemmer af Morsø Lystfiskerforening havde valgt at tilbringe søndagen i kampen om at vinde den eftertragtede vandrepokal, med ret til indgravering og vedligehold det næste år som klubmester. Selvfølgelig for den største havørred. Som sædvanlig startede alle op i samlet flok med morgenkaffe, rundstykker og ”en lille en” til halsen i klublokalerne i den gamle skole i Frøslev. Der blev i hyggelig stemning vendt lidt af hvert og til sidst en ”slagplan” om hvor der skulle fiskes og i håb om at finde fiskene.

Efter en times tid spredtes deltagerne og turen gik mod fiskepladserne. Vejret var rimelig årstiden taget i betragtning. En frisk vind fra en sydvestlig retning, overskyet og lidt over normal vandstand. Selv om der var drevet meget ålegræs i land og stadig kom lidt drivende i vandet, kunne der fiskes de fleste steder.

Der blev fanget forskelligt rundt omkring på øen, for det var nemlig kun på Mors, der måtte fiskes. Flere undermålere, nogle stykker midt i fyrrene og da alle samledes til indvejningen i klublokalerne kl. 15, lå der tre havørreder til indvejning.

De tre fisk til indvejningen og hermed vinder af klubmesterskabet øverst ;

1. Havørred på 55 cm og 1845 gram fanget af Susanne Worm på kystwobler Salty `Pink & Pearl`.
2. Havørred på 46 cm og 1060 gram fanget af Hans Jørgen Nørgaard på flue `Fattiggrisen`.
3. Havørred på 47 cm og 1005 gram fanget af Kaj Ove Sørensen på kystwobler Salty `Pink & Pearl`.

Der var ud over æren af vandrepokalen et gavekort til vinderen af klubmesterskabet.
Dagen sluttede med kaffe og wienerbrød.
Tak til alle for deltagelse.

Morsø Lystfiskerforening.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.