HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

jul 272015
 

Facebook

 

 

Facebook-plugin’et i højre side er blevet opdateret. Fremover skulle alle billeder, der bliver postet på vores Facebook-gruppe, gerne kunne ses i en ordentlig kvalitet i Facebook-plugin’et. Herudover vil alle billeder og videoer kunne ses på morslf.dk direkte ved at klikke på billedet el. videoen.
Når man klikker på kommentar/like-boksen, og alle kommentarerne viser sig, så skulle man også gerne kunne se, at alle smileys, thumbs up/down mfl.  er blevet synlige iform af grafik. Til sidst er der blevet tilføjet en dele-“knap”/link, så man kan dele opslaget direkte fra morslf.dk

Mvh.
Webmaster

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.