HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

nov 042015
 

Klubmesterskab 2015

Endelig oprandt dagen for den årlige interne dyst om klubmesterpokalen. Elleve lystfiskere troppede op klokken 07.00 til start med kaffe, rundstykker og en lille en i klublokalerne i Frøslev. Vejret og ikke mindst vandstanden havde forbedret sig siden den oprindelige fastsatte dato. Let dis og stille vejr fra morgenstunden. Fine forhold på den første dag i november.

Lystfiskerne fordelte sig efter en times tid og indvejningen var først klokken 15, så der skulle være god tid til at få en fisk på krogen.

Ved halv tre tiden havde alle deltagere efterhånden indfundet sig igen. Flere havde fisk med til indvejning. Alt i alt var der blevet fanget pænt med fisk i forhold til de sidste par år. Omkring de 40 havørreder med en del undermålere i blandt. De tre største fisk blev som følgende med klubmesteren 2015 øverst:

  1. Henrik Poulsen med fisk på 52 cm og 1385 g
  2. Torben Pedersen med fisk på 50 cm og 1215 g
  3. Kaj Ove Sørensen med fisk på 44 cm og 955 g

Der var præmier til de tre største med gavekort på 500,- til klubmesteren samt vandrepokal.

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.