HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

mar 202016
 

Søndag den 20. marts havde medlemmer af foreningen sat hinanden stævne i klublokalerne i Frøslev. Kaffe, rundstykker og en lille én fik alle varmet op og fyldt med energi. Efter en lille time drog man håbefulde og spændte ud mod fiskepladserne.

Vejret var med og solen spillede dagen lang. Dog var vandstanden en del under normalen, men det forhindrede dog ikke fiskene i at hugge. Da alle igen mødte ind til indvejningen ved 15 tiden, havde nogle haft et rigtigt fint fiskeri, mens enkelte havde oplevet det stik modsatte. Én deltager havde haft et “bonanza” fiskeri med hele 18 havørreder til afkrogning. Der i blandt vinderfisken. Envidere havde en anden ligeledes haft 9 oppe og vende. Fiskene havde hugget på blink (Sølvkroken) og fluer i pink og tanfarvede rejeimitationer. En af de indvejede fisk havde svælget i børstorm og de sad rent faktisk, så man kunne se dem i halsen! Der blev indvejet 3 fisk.

1. Vagn Riis – 55 cm og 1740gram (indvejet yderligere en på 59 cm og 1500gram)

2. Susanne Worm – 42 cm og 680gram

Vinderne kunne efterfølgende inkassere nogle gode flasker vin for fortjenesten. Dagen afsluttedes med kaffe og kage.

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.