HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

mar 292016
 

Anden påskedag tog vi et smut til fjorden. Vinden var godt nok noget frisk, men kom fra sydøst, så der var muligheder. Ved første stop mødte vi tre andre fra foreningen og de havde fået fisk på pladsen. Vi valgte derefter et andet sted. Ankommet opdagede vi, at vadestøvlerne ikke var kommet med, så derfor tilbage og hente dem. Efterfølgende blev vi så enige om en helt anden plads igen. Måske held i uheld? På denne plads fik jeg denne fine sølvblanke havørred på 63cm og 2430g. Ydermere en undermåler, en der faldt af og en følger. Hans Jørgen havde fire mindre havørreder på wobleren. Mine huggede på pink rejeimitation. Knæk & Bræk Susanne Worm

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Havørred fra 2.påskedag 2016

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.