HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

okt 162016
 

Gråt afløst af mere gråt. Det var vejrudsigten for denne søndag den 16.oktober. Trods det havde 12 af foreningens medlemmer tilmeldt sig til at dyste om den fornemme ære og hjembringe klubbens vandrepokal. Som sædvanlig mødtes alle i klublokalerne klokken 7 i Frøslev til kaffe og rundstykker.

Efter en times tid fordelte folk sig og drog ud til de ventende fiskepladser, der efter den lange tids østlige vindretning var blevet mere og mere ”tørlagt”. En del steder var det stort set umulig at fiske på grund af ålegræs i overfladen. Alligevel var der fanget en del – især undermålere. Knap 30 havørreder blev der landet rundt omkring. Kun tre af disse var over målet, fanget af to mand og blev medtaget til indvejningen klokken 15.

Største havørred og der med Klubmester 2016 :

  1. Vagn Riis med havørred på 52 cm og 1585 (samt 48cm og 980g)
  2. Ole Østergaard med havørred på 52 cm og 1275g

 

Udover vandrepokalen der skal pudses det næste års til blev det til gavekort på 500,- incl 1 fl rødvin. Til anden pladsen gavekort på 200,- incl 1 fl rødvin.

Der blev afsluttet med tiltrængt kaffe og wienerbrød.

På gensyn til næste år!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.