HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

jan 212017
 

Med ganske få undtagelser har Morsø Lystfiskerforening holdt nytårskur hvert år. Lørdag den 14. januar stod den først på kaffe, rundstykker og hyggelig samvær inden turen gik mod fjorden. Der blev snakket om meget andet end fisk og da der var gået en halvanden time kørte vi mod den valgte plads.

Hans Jørgen havde bestemt sig for at blive hjemme og sørge for maden og lave en overraskelse klar til de sultne lystfiskere dukkede op igen. Vi delte os i to hold og fiskede til omkring klokken 13.30. Vejret kunne ha´ været bedre, men har sandelig også før været dårligere. I det mindste var der ikke drivis.! Men omkring middag begyndte et kraftigt snevejr i form af tøsne og med en tiltagende vind, blev det til en kølig fornøjelse. Vandstanden var kraftig forhøjet. Men trods forholdene blev der mærket og landet havørreder. De blev alle genudsat.

Klokken 14.00 var alle hjemme til en dejlig varme og ikke mindst den dejlige duft af mørbradgryde.! Der blev spist med velbehag og der var nok til alle. Overraskelsen var Hans Jørgens hjemmebagte roulade med flødeskum.! Det var en rigtig hyggelig og dejlig dag, der gav løbende næser og røde kinder.!

Tak for opbakningen til deltagerne!

 

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.