HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

maj 212017
 

Søndag den 21. maj afholdt Morsø Lystfiskerforening den årlige dyst om at fange den tungeste hornfisk. Solen skinnede for de omkring 25 deltagere lige fra morgenen af. Nogle mødtes til kaffe og rundstykker i klublokalerne klokken 07.00.

Her efter kørte man med forventningens glæde i blodet mod fiskepladserne. Der var en del variation i mængden af hornfisk og deres bidelyst rundt omkring. Vinden tog til og folk skiftede rundt til steder med mere behagelige tilstande. Fisk blev der fanget og på forskelligt grej i form af flue, blink, silkesnor og flådfiskeri med sildeagn.

Præcis klokken 15.00 stod der indvejning på programmet. Spændingen var stor og ofte har der kun været få gram mellem de præmiegivende fisk. Hornfiskene var dog generelt ikke så store som ved tidligere indvejninger. De tre største hornfisk tilkom:

  1. Dirk Damsgaard – 485 g og 70 cm
  2. Asbjørn Johansen – 425 g og 67,5 cm
  3. Jørgen Nyby – 405 g og 72,5 cm

De modtog fine præmier til b.la. Tømmergaarden og Morsø Fiskegrej.

Tak til alle for deltagelse!

Morsø Lystfiskerforening

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.