HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

sep 042017
 
MLF

Foreningsnyt  efterår 2017

 pdf_32x32  udskriftsvenlig udgave

MLF

Foreningsnyt Efterår 2017

Efterårssæsonen står for døren, og det er tid til at planlægge fiskeriet de næste måneder frem. Morsø Lystfiskerforening kan igen i år tilbyde et varieret program med spændende ture og arrangementer. Disse forløber som flg.:

Klubaftner (Første d.03. august 2017):
Disse foregår som sædvanligt om torsdagen på Elsøvej 240 i Frøslev(den gamle skole) fra kl. 19. til ca. 22. Kom og oplev det sociale samvær med dine medfiskere i MLF over en kop kaffe og et stykke kage. Gode lystfiskerhistorier, tips og råd skifter hyppigt bordside her. Herudover er der mulighed for de sædvanlige aktiviteter såsom: fluebinding, blinkstøbning, lave spinnere og woblere, fangstnetbygning, stangbygning, introduktion til fluefiskeri (de basale og nødvendigste kasteteknikker afprøves og tilegnes så vidt muligt hos juniorerne, men også seniorer er velkomne), fiskens standplads, føde og biologi (generelt) mm.

Søndag d. 27. august – kysttur til fjorden
Afgang fra klubhuset kl. 15.00. Husk madpakke og kaffe. Tilmelding til Niels på tlf: 97741826 senest fredag. 25.august.

Søndag d. 10. september – kysttur til Mariager fjord
Afgang fra klubhuset kl. 06.00 Et bidrag til Benzin skal påregnes. Tilmelding til Hans Jørgen el. Susanne på tlf. 21 46 81 69/ 29 44 38 73 senest torsdag d.07. september kl. 18.00

Lørdag d. 23. & søndag d. 24. september – MLF’s Ørreddage:

Morsø Lystfiskerforenings årlige åbne havørred-konkurrence! Se vedlagte program! !

Søndag d. 15. oktober – MLF’s Klubmesterskab:
Kun for medlemmer af MLF. Bestyrelsen har vedtaget at der skal afholdes klubmesterskab 1 dag hvert efterår i kategorien største havørred fanget på kysten på Mors. Mød derfor op d. 15.oktober med start i klublokalerne, hvor der bydes på rundstykker, kaffe og måske en lille skarp til at sætte lidt gang i det. Mødetidspunkt: kl. 07.00 kaffe og rundstykker. Afgang fra klubhuset: kl. 08.00 Indvejning: kl. 15.00 hvor der bydes på kaffe og kage. Præmie: nærmere information på klubaftenerne og hjemmesiden. Pris for deltagelse: Seniorer: 50,00 kr. Juniorer: 25 kr. Tilmelding personligt til Niels H. Larsen eller på tlf. 97 74 18 26 senest torsdag d. 12. oktober.

Søndag d. 5. november – kysttur:
Tilmelding til Hans Jørgen el. Susanne på tlf. 21 46 81 69/ 29 44 38 73 senest torsdag d. 2. november kl. 19.00

Torsdag d. 14. december – afslutning:
Juleafslutning med æbleskiver og gløgg. Herligheden starter kl. 19.00.

Torsdag d. 4. januar 2018 – Første klubaften i det nye år.
Vi mødes til sædvanlig tid kl. 19.00

Der vil sandsynligvis blive arrangeret yderligere ture i løbet af året på klubaftnerne. Disse vil også blive slået op på www.morslf.dk

Er der nogen, der måtte ligge inde med nogle gode idéer til aktiviteter eller ture, er de meget velkomne til at kontakte bestyrelsen.

Lørdag d. 13. januar 2018 – Nytårskur:
Vi holder Nytårskur. Kom og vær med til en hyggelig fisketur langs kysten og få samtidig smidt noget af det overflødige julesul! Vi starter med rundstykker, kaffe el. sodavand i klublokalet lørdag d. 13.januar, kl. 9.00. Herefter tager vi på fisketur og mødes igen senest kl.14.00 til en middag. Jule- eller nytårspilsnere samt sodavand kan købes til at skylle det hele ned med. Vi håber, at der vil være opbakning til dette lille arrangement. Der skal mindst være 5 deltagere tilmeldt for at arrangementet gennemføres. Et lille beløb på ca. 75 kr. pr. mand til maden skal påregnes. Tilmelding kan ske til Hans Jørgen på tlf. 21 46 81 69 senest torsdag d. 11. januar kl. 19.00

Knæk & Bræk
Bestyrelsen, MORSØ LYSTFISKERFORENING – MLF

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.