HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

sep 302017
 

Weekendens stille og smukke solskinsvejr var bestemt ikke drømme scenariet for de 80 deltagende lystfiskere i Morsø Lystfiskerforenings årlige konkurrence om at være blandt de ti, der kunne indtage podiet for største stangfangede havørred.

Det var svære forhold og lystfiskerne havde nok ønsket en let til jævn sydvestlig vind og en vandstand, der var lidt over normal, hvis det kunne opfyldes. Men trods de udfordrende forhold blev der i alt indvejet 29 havørreder.

De fleste fisk blev fanget rundt om kysten på Mors og der blev set utrolig mange fisk. Selv om der, trods forholdene, var blevet indvejet godt med fisk, oplevede mange også, at fiskene var svære at få til at hugge.

Da søndagens sidste indvejning var overstået, kunne Hans Josefsen Larsen på blot 9 år glæde sig over, at fisken han fangede, da han var på fisketur med sin far lørdag aften, stadig indtog første pladsen over tungeste fisk.! Jesper Spanggaard, der modtog  3. præmien fik også præmien for fisk med den bedste kondifaktor.

  1. Hans Josefsen Larsen – 52,5 cm og 1805 g
  2. Jesper Pedersen – 54 cm og 1680 g
  3. Jesper Spanggaard – 49 cm og 1675 g
  4. Ole Østergaard – 52 cm og 1600 g
  5. Jesper Mortensen – 50,5 cm og 1480 g
  6. Martin Lank Andersen – 52 cm og 1475 g
  7. Torben Pedersen – 51 cm og 1375 g
  8. Ole Rasmussen – 48,5 cm og 1340 g
  9. Jørn Kristensen – 48 cm og 1305 g
  10. Erik Søndergaard – 48 cm og 1215 g

Tak til alle sponsorer! Uden dem ville dette ikke være muligt.

P.B.V for  Morsø Lystfiskerforening

Susanne Worm

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.