HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

jan 132018
 

Den traditionsrige begivenhed er atter afholdt med mætte deltagere, der også fik røde kinder.

Vi startede som sidste år med kaffe og rundstykker med mere på adressen i Outrup. Her var otte kaffetørstige og forventningsfulde medlemmer klar til at gå ombord i herlighederne. Efter en times tid var vi fyldt op og klar til fisketur.

Vejret kunne være bedre men også værre og efter årstiden vel ikke så ringe.. 😉 en rimelig kølig østenvind bed i fingerspidserne og kinderne. Vandstanden var noget under normalen og ikke ligefrem en fordel, men blink og fluer blev håbefuldt sendt ud i Limfjordens kolde vand. Desværre for de fleste uden kontakt eller fast fisk til følge. Én enkelt deltager var dog heldig/dygtig og lande en blank havørred på 52 cm, der som belønning fik lov til at svømme igen. Det var dog ikke fra det viste sted.

Kulden, som mest var vindens skyld, sendte de fleste deltagere mod den ventende middag lidt før tid. Det var nu dejligt, at komme ind i varmen der gav røde kinder. Her ventede en herlig duft fra ovnen. Det var næsten som juleaften, selv om det kaldtes ”nytårskur”. Om ikke andet så var der julelys i øjnene, da flæskestegen med den sprøde svær kom på bordet! Her til den gode sovs som også gav mundvand. Hans Jørgen havde stået for madlavningen og havde også sørget for hjemmebagt roulade med flødeskum til eftermiddagskaffen! Alle var mætte og ganske tilfredse efter dagens tur, selv om den ikke gav de store tilbud mht fisk. Men nu skal en fisketur jo ikke kun vurderes i antal fisk, men også på det sociale aspekt..

Tak for opbakningen! Det er dejligt, når der støttes op om arrangementer som dette.!

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.