HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

Bliv medlem

 

Vores klubaftner danner rammen om hyggelige aktiviteter som f.eks stangbygning, fluebinding, blinkstøberi, lysbilleder, film, foredrag, vandløbspleje, fælles fisketure, konkurrencer mm.

Kom og vær med ! – ung som gammel. Alder har ingen betydning. Selvom juniorerne får meget hjælp og instruktion til at komme i gang med kystfiskeriet, er MLF altid klar til at bistå med vejledning, instruktion mm., så det er aldrig for sent at komme i gang og lære fiskeriet ! ! !.

Klubaftnerne er hver torsdag aften fra kl. 19.00 – 22.00.

Vi forventer ikke at du melder dig ind de første par gange, du møder op til klubaftnerne. Du er altid velkommen til at snuse lidt til atmosfæren, aktiviteterne og sammenholdet, inden du tager stilling til, om det er noget for dig.

Det årlige kontingent for medlemskab af Morsø Lystfiskerforening – MLF udgør pr. 1. januar 2022 for :

Seniorer 550 kr. om året 

Juniorer (til og med 17 år) 250 kr. om året

Indmeldelse kan ske på klubaftnerne ved henvendelse til formanden (se Bestyrelsen) eller via telefon/mail til:

Formand, Niels H. Larsen tlf. 97741826 / mlf@morslf.dk
Kasser, Henrik Poulsen tlf. 97724759 / hspoulsen@me.com

Er du imellem 18 og 65 år skal du ligeledes indløse det obligatoriske statslige fisketegn.
Læs mere ved at klikke på ikonet her:

fisketegn

 

 

 

DSFblad  Som medlem af MLF – Morsø Lystfiskerforening får du hver måned tilsendt bladet “Sportfiskeren”
Bladet er på ca. 70 sider, er i farver og er lavet i en virkelig god kvalitet med flotte billeder på højde med de fleste kendte magasiner herhjemme. Indholdsmæssigt er der ikke noget at komme     efter. Der bliver taget det meste op inden for lystfiskeriet set over et helt år. Herudover er der i midtersektionen fyldt op med, hvad der bliver rapporteret af fangster i lokalområdet, og hvad     der er mulighed for at fange netop nu. Bladet er smækfyldt med indtryk, idéer, inspiration, tips og trick til dit kommende fiskeri – kort sagt et blad man glædes over, når det kommer med
posten.