HOVEDSPONSOR OG 1. PRÆMIESPONSOR FOR MLF’s ØRREDDAGE 2017

2. – 8. PRÆMIESPONSORER :

HOVEDSPONSOR:

 
Om Hjemmesiden:

Morslf.dk er Morsø Lystfiskerforening – MLF’s officielle hjemmeside og tænkt som et sted, hvor man kan holde sig orienteret om fiskeriet på Morsø, THY, Salling  og andre destinationer igennem de bidrag, som medlemmer og ikke – medlemer af MLF sender ind til morslf.dk  gennem vores emailadresse: post@morslf.dk  . Der kan sendes til  Fangstrapporter, På fisketure eller  Aktuelt – læs mere herom længere nede af siden.
Alle må indsende bidrag til morslf.dk – også ikke-medlemmer af MLF ! !
Her udover er der selvfølgelig mulighed for at få informationer omkring Morsø Lystfiskerforening – MLF på hjemmesiden.
Herunder vil der følge nogle vigtige punkter:

  1. Indlæg på Morslf.dk
  2. Kommentarer på Morslf.dk
  3. Læg selv dit eget indlæg  på morslf.dk

…med vejledning omkring hjemmesiden.

Mvh.

Webmaster

1. Indlæg til morslf.dk 

 

  • Indlæg til Fangstrapporter :

fangstrap_head

skal helst beskrive fiskeoplevelsen, art, størrelse, vægt, agn og evt. billede og/eller video. Fangststeder i Limfjorden benævnes Max.  Nord Thy, Syd Thy, Nord Mors, Syd Mors, Nord Salling og Syd Salling — alle områder med A26 som skille linie Se her>> Steder udenfor disse områder kan stedbenævnes.

Fangstrapporter inkl.. minimum en lille beskrivelse + evt. fotos af oplevelsen kan mailes til følgende adresse post@morslf.dk (max. 70 MB. pr. mail – ved mange billeder -> send flere mails ! )
Videoklip til Fangstrapporter sendes via www.wetransfer.com – se vejledningen Vedr. video til morslf.dk lidt længere nede af siden.

  • Indlæg til På Fisketur :

paaFiske

Her vil der være mulighed for at bidrage med oplevelser og billeder fra fisketure i ind – og udland. En rapport fra MLF’s årlige “Ørreddage” samt foreningens interne konkurrencer og ture vil også blive slået op på denne side. Bidrag sendes til post@morslf.dk
Videoklip til På fisketur sendes via www.wetransfer.com – se vejledningen Vedr. video til morslf.dk  herunder.

  • Vedr. video til morslf.dk :

Til post@morslf.dk  kan man max. sende et samlet indhold på 70 MB.
Det er et problem, hvis man f.eks. ønsker at sende videoklip med sin Fangstrapport eller På fisketur – indlæg til morslf.dk .
Heldigvis har vi fundet en MEGET let løsning til dette.
Løsningen hedder www.wetransfer.com

wetransfer WeTransfer er en webservice der tilbyder at sende store filer (op til 2GB), nemt, helt gratis, uden programinstallation og registrering.
På WeTransfer.com‘s minimalistiske side, tilføjer man de filer man ønsker at sende ved at klikke på Add files, skriver email-adressen post@morslf.dk  i Friend’s email- feltet, skriver sin egen email i Your email – feltet  , skriver en besked i Message-feltet, der kort fortæller hvilket indlæg til morslf.dk, videoen skal tilføjes og trykker til sidst på “transfer” . Filerne sendes så til WeTransfer’s servere hvor de vil være tilgængelige for morslf.dk’s webmaster i 14 dage til download, hvorefter filerne slettes. En email med et link til filerne sendes til webmasteren af morslf.dk. De store filer kommer altså ikke til at fylde i morslf.dk’s postkasse 
WeTransfer er gratis at benytte og finansieres via flotte reklamer, der skifter i baggrunden under afsendelse af filer.
WeTransfer kan sammenlignes med YouSendIt eller Dropbox, men vinder på enkelthed. 
  • Indlæg til Aktuelt:

aktuelt_headindeholder aktuelle nyheder inden for emnerne lystfiskeri, miljø – og vandpleje, miljø politik, arrangementer uden for MLF og meget andet. Nyheder vedr. foreningen vil også blive slået op her.
Du er velkommen til at sende nyheder til Aktuelt på  post@morslf.dk

 

2. Kommentarer på Morslf.dk

 

Kommentar
Hvis man ønsker at kommenterer på et indlæg skal man klikke på det lysegrønne ikon og teksten No Responses>>(el. f.eks. 3 Responses>> , hvis der f.eks. er 3 svar i forvejen til indlægget.)

svarHerefter indtaster man sit navn(Name), sin E-mail – adresse og til sidst udfylder man feltet under Your Comment med sin kommentar til indlægget og trykker til sidst Submit Comment.

For at udgå spam og el. computersoftware-robotters kommentarer på morslf.dk, skal første kommentar godkendes af morslf.dk’s administrator, før det bliver vist i indlægget på hjemmesiden. Men herefter vil alle kommentarer, som man skriver efterfølgende på morslf.dk, blive vist med det samme!
Dog skal man huske at skrive det samme navn og e-mailadresse hver gang!

kommetar2

Hvis man ønsker at få sin Avatar(billede af sig selv) på alle de kommentarer man skriver på morslf.dk, skal man gå ind på flg. adresse:  Gravatar >>  og registrerer sig med selvvalgt brugernavn(Username), sin emailadresse(E-mail Adress) og et selvvalgt kodeord (password).

Herefter får man tilsendt en email på den e-mailadresse, som man registrerede sig med.
I emailen skal man klikke på Activate Account – knappen, hvorefter man vil have aktiveret sin Gravatar-konto og blive ledt ind til en side med overskriften: Manage Gravatars. Lidt længere nede på siden, står der et link med stor skrift: Whoops, looks like you don’t have any images yet! Add one by clicking here! . Den skal du klikke på(Add one by clicking here!), hvorefter du bliver ledt ind til en side med overskriften: Choose where you’d like to get the image from. Herefter klikker du på: My computers hard drive og  trykker på knappen: Vælg fil + udvælger dit billede på din computer. Til sidst trykker du på knappen: Next.

Når du har beskåret billedet og trykket på Crop and finish! – knappen, skal du trykke på G rated – ikonet.
Herefter kommer du til den sidste side i proceduren, som igen er  Manage Gravatars – siden. Her klikker du på billedet nederst for at bekræfte(Confirm), at du vil bruge det som avatar til den e-mailadresse, du registrerede dig med.
Så er du færdig Nu vil du se din avatar i alle de kommentarer, du fremover laver på morslf.dk, når du bruger den emailadresse, som du registrerede din avatar med.

 

3. Læg selv dit eget indlæg  på morslf.dk

Hvis man selv ønsker at lægge sine indlæg op på morslf.dk og dermed aflaste webmaster for noget arbejde, er der mulighed for det.

Det er næsten lige så let at gøre, som at sende en email med billeder eller lave en Facebook opdatering med billeder. Der er kun 2 krav:

1. man skal være medlem af MLF
2. man skal af og til møde op til klubaftenen.

Registrering og udlevering af login + adgangskode gives nemlig kun af webmaster ved personlig henvendelse. Samtidigt gives der et 5 min. kursus i at lægge indlæg med billeder op på morslf.dk.

Videovejledninger til egne indlæg på morslf.dk:

Hvis du har glemt noget fra mit  lille kursus på klubaftenen, kan du få opfrisket det via videovejledninger, som kan findes via dette link >>